Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Κρίμα κι άδικο! Ο πατέρας της έκλεψε τα Χρήματα της Δωρεάς



Η 11χρονη Ασάντι Έλιοτ Σμιθ, η οποία κατάγεται από την Αγγλία, πάσχει από μια σπάνια ασθένεια γήρανσης που ονομάζεται «Hutchinson Gilford Progeria» και την κάνει να μοιάζει 80χρονη. Εξαιτίας της ασθένειας αυτής, το 11χρονο κοριτσάκι, το οποίο είναι παγιδευμένο στο σώμα μιας 80χρονης γυναίκας, δεν θα καταφέρει να ζήσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Είχε ένα μόνο όνειρο το οποίο επιθυμούσε νε εκπληρώσει στη -σύντομη- ζωή της. Ήθελε να ταξιδέψει ώστε να μπορέσει να κολυμπήσει με τα δελφίνια.


Το 2010, της δόθηκε δωρεά 3.500 δολαρίων από το Sussex British Owners Club, έτσι ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει και να εκπληρώσει την εν λόγω επιθυμία της. Ωστόσο, ο πατέρας της, Αλμπί Έλιοτ, 44 ετών, της στέρησε το μοναδικό της όνειρο, καθώς έκλεψε τα χρήματα της δωρεάς, τα έκρυψε από την υπόλοιπη οικογένεια και σπατάλησε το ποσό αυτό εντός δύο μόλις μηνών, οργανώνοντας δικά του ταξίδια.


Μόλις το έμαθε η μητέρα του 11χρονου παιδιού κατήγγειλε τα εξής: «Όταν έμαθα ότι έκλεψε τη δωρεά, τρελάθηκα. Είναι σαν να κακοποίησε το ίδιο του το παιδί. Και πόσο μάλλον για την Ασάντι… Eίναι συνταρακτικό να ξέρει ότι ο ίδιος της ο πατέρας έχει καταστρέψει το μοναδικό όνειρο που είχε».


Ο δικαστής του Chichester Town Court, χαρακτήρισε τις ενέργειες του Άλμπι Έλιοτ ως «αηδιαστικά ύπουλες» και αποφάσισε να τον καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης τριών ετών.


Πηγή: http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου