Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Στη μνήμη του μικρού Άγγελου....!



 Εκδήλωση για τον ένα χρόνο που ο μικρός Άγγελος "έφυγε" από τη ζωή, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου, στην παιδική χαρά των Καλαβαρδών, που τον Δεκέμβριο εγκαινιάστηκε στη μνήμη του.

Εκδήλωση την Κυριακή στην παιδική χαρά Καλαβαρδών

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μαγικά, παιχνίδια, όμορφες λιχουδιές αλλά και δώρα για τα μικρά παιδιά που θα παραβρεθούν στην παιδική χαρά, το απόγευμα τις Κυριακής.

Η μητέρα του Άγγελου κ. Κατερίνα Ροδίτη, σε σχετική επιστολή της προς την "Ροδιακή", αναφέρει: 


«Αποφάσισα να τιμήσω την μνήμη του στον χώρο που του αφιερώσαμε. Χαρούμενα παιδιά, παιχνίδι και ανεμελιά... αυτά που στερήθηκε προσπαθώ να του τα δώσω έστω με αυτό τον τρόπο... νομίζω ότι θα προτιμούσε έτσι να περάσουμε τη μέρα αυτή που μακάρι να μην έπρεπε ποτέ να ζήσουμε!

Στις 18:30 οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν στον κόσμο της μαγείας με τον μάγο Gathan και τα μαγικά του. Μπαλόνια και ένα περιστέρι θα πετάξουν ψηλά στον ουρανό, να πάνε το μήνυμα μας , την αγάπη μας, στον Άγγελο. Θα ακολουθήσει πολύ παιχνίδι και θα μοιραστούν σακούλες με λιχουδιές και μικρά δωράκια. Θα υπάρχει επίσης μπουφές με αλμυρά και γλυκά για τα παιδιά.




Όλα τα παιδάκια είναι ευπρόσδεκτα, μπορούν να έρθουν να παρακολουθήσουν το σόου με τον μάγο και να τιμήσουν την μνήμη του Άγγελου ».




Το κάλεσμα είναι ανοιχτό σε όσους θέλουν να δώσουν "το παρών" στη μικρή αυτή γιορτή στην μνήμη του Άγγελου. Η παιδική χαρά, βρίσκεται στα Καλαβάρδα, στην πλατεία του χωριού. Έχει ονομαστεί "Angel's playground" και τότε είχαν βοηθήσει δεκάδες φίλοι και συγχωριανοί, προκειμένου να πάρει τη μορφή που ο μικρός Άγγελος ονειρευόταν.





Πηγή:  http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου