Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ομορφιά πέρα από τον καρκίνο !


Δεν είναι ένα τυπικό κομμωτήριο και σαλόνι ομορφιάς. Στην πραγματικότητα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τις γυναίκες που θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους για το τρόπο με τον οποίο άλλαξε τη ζωή τους ο καρκίνος.

Κάθε χρόνο περίπου 14 εκατομμύρια άνθρωποι μαθαίνουν ότι πάσχουν από καρκίνο. Είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου παγκοσμίως.

Οι αδελφές «W», η Joanna Wisniewska και η Jolanta Wiewiora, δύο γυναίκες που επιβίωσαν οι ίδιες από τη μεγάλη αναμέτρηση, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα - χωρίς υπερβολές - μοναδικό σαλόνι ομορφιάς στην πολωνική πόλη Szczecin.

Το σαλόνι ομορφιάς των «W Sisters» είναι εξειδικευμένο: Περιποιείται τα μαλλιά γυναικών οι οποίες πάσχουν από καρκίνο και προτείνει ειδικές θεραπείες ομορφιάς.


Οι δύο αδελφές γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τους καρκινοπαθείς να επισκεφθούν ένα κομμωτήριο ή να απευθυνθούν σε μία αισθητικό, πριν και μετά τη χημειοθεραπεία.

Αλλά, δεν είναι μόνο οι εξειδικευμένες υπηρεσίες. Οι γυναίκες μπορούν εκεί να μιλήσουν ελεύθερα για την ασθένειά τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αλλά και να ακούσουν ιδέες που θα τις ενθαρρύνουν για να δουν θετικά το μέλλον.

«Θυμάσαι εκείνη την ωραία γυναίκα γύρω στα τριάντα, με τα μακριά ξανθά μαλλιά; Άρχισαν να πέφτουν μετά τη δεύτερη χημειοθεραπεία»…



Πηγή: http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου