Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μάθημα Ζωής

3χρονο κοριτσάκι χαρίζει τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο!


Αυτό που κάνει την μικρή Έμιλι μοναδική, είναι ότι αν και είναι μόλις 3 ετών τα μαλλιά της είναι ήδη αρκετά μακριά για να γίνουν περούκα για κάποιο παιδί με καρκίνο. Η ίδια άλλωστε το έχει ήδη πει με πολύ σοβαρό ύφος: «Απλά κόψτε μου λίγα και δώστε τα σε κάποιο άλλο παιδί» Τι απίστευτο μάθημα σε όλους μας από ένα παιδί μόλις 3 ετών;

Η μικρή Έμιλι Τζέιμς είναι μια τυπική μικρή όμορφη πριγκίπισσα. Λατρεύει όπως και όλα τα μικρά κοριτσάκια της ηλικίας της τα βερνίκια νυχιών , τα κροσσώδη φορέματα και τα κραγιόν της μαμάς της. Αγαπημένη της ταινία είναι το «Μαλλιά Κουβάρια» και συμπαθεί ιδιαίτερα την κούκλα της την Ραπουνζέλ η οποία παρεμπιπτόντως κουρεύτηκε και αυτή παρέα με την Έμιλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά της και ο μπαμπάς της, της πρότειναν να κόψει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει ώστε να γίνουν περούκα για τα παιδιά με καρκίνο. Κάθισαν και της εξήγησαν ότι για να δωρίσει τα μαλλιά της, θα πρέπει να τα κόψει αρκετά κοντά, και ότι θα αργήσουν να μακρύνουν πολύ ξανά.

Της έδειξαν ακόμη και φωτογραφίες παιδιών χωρίς καθόλου μαλλιά, αλλά αυτή εξακολουθούσε να επιμένει στην προσφορά της. Όπως λέει «όταν έχουμε πολλά κάτι, γιατί να μην δώσουμε λίγα σε κάποιον που τα χρειάζεται περισσότερο;»

Δείτε την όμορφη ιστορίας της μικρής Έμιλι στο βίντεο..
 

Πηγή: www. offsite.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου