Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

"Be a Voice for the Children"...Ψηφίστε και δώστε φωνή σε όλα τα παιδιά που πολεμούν τον καρκίνο!

            


Το παρακάτω βίντεο μέσα από τις πολύ προσωπικές ιστορίες των παιδιών, μέσα από τις ψυχές τους και τις φωνές τους, ενημερώνει το κοινό ότι υπάρχει κρίσιμη ανάγκη να χρηματοδοτηθεί η παιδιατρική έρευνα για τον καρκίνο με σκοπό να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα προς το Κογκρέσο , το Λευκό Οίκο και το NCI. 

Μέσα από αυτό το βίντεο στόχος είναι να κινητοποιηθούν εκατομμύρια άνθρωποι μέσω του Facebook , YouTube , Twitter και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Το Truth 365 μέσα από την ενημέρωση αλλά και την κοινωνική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης δίνει φωνή σε όλα τα παιδιά που πολεμούν όλους τους τύπους καρκίνου.

Αυτήν την περίοδο συγκεντρώνουν υπογραφές ώστε να προτρέψουν τους εκλεγμένους ηγέτες να κάνουν έρευνα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Οι αιτήσεις-υπογραφές θα σταλούν στο Κογκρέσο ή το Λευκό Οίκο όπου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο το 2014. Η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν μέσα στο 2014.

Μπορείτε να στηρίξετε και εσείς τα παιδιά με καρκίνο, στηρίξτε την προσπάθεια αυτή με την υπογραφή σας... "Be a Voice for the Children"... στην παρακάτω διεύθυνση: www.thetruth365.org

Δείτε το βίντεο, που ακολουθεί: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου