Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Mεγάλη έρευνα για τους ασθενείς με καρκίνο.



Μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στην έρευνα για την αξιολόγηση των συνθηκών διαβίωσης και πρόσβασης των ασθενών με καρκίνο στις υπηρεσίες υγείας .
Την υλοποιούμε στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δικαίωμά μου!», σε συνεργασία με την ομάδα του καθ. Κ. Σουλιώτη από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και στόχος έχει να καταγράψει την κατάσταση των ασθενών με καρκίνο στην Ελλάδα του σήμερα.

Η έρευνα διεξάγεται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://survey.gsarigiannidis.gr και http://survey.anticancerath.gr  και ο χρόνος συμπλήρωσης των ερωτήσεων δεν ξεπερνά τα 5’.

Η έρευνα αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών ΚΕΦΙ Αθηνών και την επιμέλεια έχει ο καθ. Κυριάκος Σουλιώτης και η ομάδα του από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στόχος της έρευνας είναι να αξιολογηθεί η κατάσταση των ασθενών με καρκίνο στην Ελλάδα της κρίσης. 

Οι απαντήσεις σας θα παρουσιαστούν μαζί με αυτές των άλλων ερωτωμένων σε μορφή συνολικής αναφοράς ανώνυμα. Σε κάθε περίπτωση οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές, δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό και δεν θα αποκαλυφθούν σε κανένα τρίτο μέρος. Η έρευνα συμμορφώνεται με όλους τους Ελληνικούς νόμους περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Υπάρχουν 33 ερωτήσεις σε αυτό το ερωτηματολόγιο

Ελπίζουμε να μοιραστείτε μαζί μας τις θέσεις σας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας.

Πηγή: Σύλλογος Καρκινοπαθών Κέφι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου