Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Παράδοση παιδότοπου στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου


Το φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο ΜΑΜΑΔΕΣ  ΣΤΗ ΡΟΔΟ στην αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 συγκέντρωσε χρήματα με φιλανθρωπικό σκοπό την ανακαίνιση του παιδότοπου της παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΡ.

Η ζωγραφιά του Άγγελου κοσμεί τον παιδότοπο

Οι ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και  συνέβαλε στην προσπάθεια  και στην ολοκλήρωση του έργου της ανακαίνισης.

Επιπλέον θέλουμε να απευθύνουμε πολλές ευχαριστίες σε όλους όσους πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους:


1. Σοφία Τατάκη interior designer, η οποία έκανε τα σχέδια για τη διακόσμηση του χώρου και ανέλαβε την επίβλεψη των εργασιών

2. Βαλάντης Βογιατζής, ελαιοχρωματιστής, προσέφερε δωρεάν το βάψιμο του παιδότοπου.

3. ΔΟΜΗΣΗ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.Β.Ε, προσέφερε τα οικολογικά χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στο βάψιμο και τα υλικά για τη διόρθωση της ψευδοροφής.

4. Ιωάννης Καλαφάτης In House Kalafatis, προσέφερε δωρεάν την εργασία για την κατασκευή των ξυλουργικών εργασιών.

5. F-COOPERATION  Ι.Κ.Ε, προσέφερε δωρεάν τα αυτοκόλλητα με τις ζωγραφιές που στολίζουν την τζαμαρία του παιδότοπου και την πλακέτα του συλλόγου μας.

6. Ειρήνη Σκουρμαλά, μοδίστρα, επιμελήθηκε δωρεάν το ράψιμο των κουρτινών.

Μία ιδιαίτερη δωρεά προς το σύλλογο των ΜΑΜΑΔΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ  έγινε από τους γονείς του  ΆγγελουΚατερίνα Ροδίτη και Μάκη Γκιώνη, οι οποίοι μας τίμησαν δωρίζοντας τα χρήματα που περιείχε ο κουμπαράς του γιου τους με σκοπό να βοηθήσουν στο έργο μας και παράλληλα  να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο παιδότοπος ΠΡΙΝ την ανακαίνιση

Συγκεκριμένα, οι γονείς μέσα από τον σύλλογο των ΜΑΜΑΔΩΝ στέλνουν το παρακάτω μήνυμα:

«Αυτός λοιπόν ο παιδότοπος που ανακαινίστηκε με την εξαιρετική πρωτοβουλία από τις "Μαμάδες στη Ρόδο" έγινε για να κάνει τα παιδιά που βρίσκονται μέσα στο νοσοκομείο χαρούμενα και ξέγνοιαστα έστω για κάποιες ώρες.
Αυτό ήταν και το κίνητρό μας και η διάθεσή μας για να βοηθήσουμε και παράλληλα να τιμήσουμε τη μνήμη του λατρεμένου μας γιου Άγγελου, που τόσο στερήθηκε το παιχνίδι. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να συμβάλουμε και εμείς σ'αυτή την προσπάθεια χαρίζοντας τον μικρό κουμπαρά του Άγγελου.
Είναι τόσο σημαντικό τα παιδιά που νοσηλεύονται να μπορούν να περνάνε κάποιες ευχάριστες ώρες με παιχνίδι, για να ξεχνάνε τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσουν μέσα σε ένα νοσοκομείο, όπου η παραμονή μικρή ή μεγάλη δεν είναι ποτέ ευχάριστη.
Αν ένα μήνυμα μπόρεσε να περάσει ο Άγγελος μέσα από τις ζωγραφιές του ήταν να μην φοβόμαστε τα δύσκολα, να έχουμε πείσμα και με χαμόγελο να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, όπως ακριβώς έκανε και ο ίδιος.
Ευχόμαστε περαστικά σε όλα τα παιδάκια που νοσηλεύονται, να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους και να είναι πάντα γερά και δυνατά! Για άλλη μία φορά θα θέλαμε να συγχαρούμε τις "Μαμάδες στη Ρόδο" για την υπέροχη και ανθρώπινη πρωτοβουλία τους! Δεν ξέρετε πόση χαρά δίνετε στα παιδιά!»

Οι Γονείς του Άγγελου, Κατερίνα Ροδίτη - Μάκης Γκιώνης.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΡ για την άψογη συνεργασία και βοήθεια καθώς και τη διευθύντρια κ. Μαχαιρίδη.

Ο παιδότοπος ΜΕΤΑ την ανακαίνιση
Ο παιδότοπος ΜΕΤΑ την ανακαίνιση
Ο παιδότοπος ΜΕΤΑ την ανακαίνιση
Ο παιδότοπος ΜΕΤΑ την ανακαίνιση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου