Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Η Μπρέντα του «Μπέβερλι Χιλς» ανεβάζει σπαρακτικές φωτογραφίες για να αναδείξει τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.


Η μάχη κατά του καρκίνου δεν είναι καθόλου εύκολη. Δεν έχει σημασία πόσες πολλές είναι οι πιθανότητες του ασθενούς, ο δρόμος προς την ανάκαμψη είναι δύσκολος, και αυτός ή αυτή χρειάζεται υποστήριξη σε όλη την διαδρομή. Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ ανδρών ή γυναικών, πλούσιων ή φτωχών, επώνυμων ή ανώνυμων.

Η ηθοποιός Shannen Doherty, η οποία είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, αποκάλυψε φέτος ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της. Θα χρειαστεί χημειοθεραπεία και θεραπεία με ακτινοβολία για να τον αντιμετωπίσει.

Δεν έχει μείνει σιωπηλή για τη μάχη της και θέλει να δείξει ότι ο καρκίνος έχει πολλά πρόσωπα, και ότι δεν είναι όλα όμορφα. Για πολλούς είναι ένα πρότυπο ομορφιάς, η Shannen όμως δεν θέλει να δώσει μια ψευδή εντύπωση για το πώς μοιάζει η καταπολέμηση του καρκίνου.

Έχει μοιραστεί νέες φωτογραφίες από τις χημειοθεραπείες της στα social media, και λεπτομερώς την εμπειρία της με τους θαυμαστές της.

Η 45χρονη έχει λάβει τεράστια υποστήριξη από την δημοσίευση της, ειδικά μετά από αυτές τις φωτογραφίες…


Η Shannen Doherty δεν έχει φοβάται να αποκαλύψει στο κοινό ποια είναι τα πολλά πρόσωπα του ασθενούς με καρκίνο. 


Η σελίδα της στο Instagram αποκαλύπτει συγκλονιστικές εικόνες της ηθοποιού σε διάφορα στάδια της δύσκολης αυτής μάχης, από τη στιγμή που ο καρκίνος της έχει πλέον εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της.


Ενώ σε πολλές φωτογραφίες μπορεί να χαμογελά, σε άλλες όμως, δεν φοβάται να δείξει τον πόνο της.

Η ειλικρίνειά της ήταν τόσο σπαρακτική.

Οι τελευταίες της φωτογραφίες δείχνουν το πώς μοιάζει μια χημειοθεραπεία.


Αλλά μέσω όλων αυτών, έχει λάβει υποστήριξη από όλο τον κόσμο, εκτός βέβαια από την αγάπη του συζύγου της, ο οποίος είναι συνέχεια στο πλευρό της.  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου